Коронавірус не став на заваді: У китайському Харбіні побудували крижане місто (відео)

Сунгарі.​ Цього року квиток у місто під назвою "Світ снігу і льоду" коштує в три рази дешевше, ніж зазвичай.

Гігантські снігові лабіринти, величні палаци, вежі зі снігу та льоду. У Харбіні відкрився міжнародний фестиваль крижаних скульптур. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України.

Протягом багатьох років барвисте шоу в цьому місті на північному сході Китаю приваблює мільйони глядачів з усього світу. Не позбавляти їх яскравого свята в році, що наступив, вирішили організатори, не дивлячись на пандемію і окремі спалахи COVID-19 в деяких частинах країни.

Підготовка до заходу розпочалася за кілька тижнів. Щоб побудувати таке крижане царство, потрібні мільйони кубометрів льоду. Робочі випилювали його із застиглою поверхні річки Сунгарі. Цього року квиток у місто під назвою "Світ снігу і льоду" коштує в три рази дешевше, ніж зазвичай, - близько 12 євро. На вході у відвідувачів вимірюють температуру. Кожен повинен надати "код здоров'я" - дані спеціального додатка по відстеженню контактів. Фестиваль триватиме до кінця лютого.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...