Коронавірус не відступає: У МОЗ повідомили, які області не готові до послаблення карантину (інфографіка)

У 14 областях України наразі не можна послаблювати карантин, оскільки показники захворюваності на COVID-19 перевищують граничні норми. Про це свідчать відповідні оперативні дані за цільовими показниками у регіонах, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я, передають Патріоти України.

«Перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні», - зазначають у МОЗ.

Так, не відповідність показників умовам послаблення протиепідемічних заходів мають: Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська , Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області. 11 областей України наразі мають показники, що дозволяють послабити обмежувальні заходи, в тому числі столиця.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...