Коронавірус та мародери. Притула жорстко пройшовся по корупціонерах: "Ви помрете через гроші!"

Сергій Притула вирішив згадати про корупціонерів під час спалаху коронавіруса. Український шоумен і ведучий потролив всіх тих, хто бере хабарі на своєму новому відео. Ролик опублікував на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Це важливо: про життя і гроші. Повне відео, де ще більше крутих рад - біо мого профілю, переходите дивіться і пишіть, що думаєте!" - підписав Притула відео.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Віруси дуже легко передаються через гроші, через банкноти, банкноти, готівку, через кеш, через "бабки". Це коли з рук в руки передаєш, воно ж тими кишить мікробами. Тому ви там проявіть силу волі, не беріть хабарі. Бо що візьмеш хабар, вірус передасться і ти помреш", – сказав шоумен.

Але потім Притула передумав і сказав "пацанам" брати хабарі, щоб вмирати.

Як ми раніше писали, ведучий Національного відбору Сергій Притула висловився про перемогу групи Go_A і розповів, чому навколо переможців цього року знову виникли суперечки в суспільстві, а також завдяки чому "Соловей" вирвав перше місце.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...