Коронавірус в Україні: Ще одне місто зупиняє пасажирські перевезення

Також на території Тернопільської громади ввели масковий режим. Оголошено надзвичайну ситуацію.

У Тернополі з 23 березня зупинять роботу громадського транспорту. Перевозити будуть тільки співробітників окремих служб. Про це повідомляє прес-служба Тернопільського штабу боротьби з коронавірусом, передають Патріоти України.

"З понеділка, 23 березня, в Тернополі призупинять роботу громадського транспорту. Перевозитимуть тільки працівників, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста (медиків, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальників, а також працівників підприємств, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції "Укрпошта", працівників аварійних служб", - сказано в повідомленні.

Таких людей будуть перевозити виключно в захисних масках за маршрутами: тролейбуси – 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та автобуси 1-А, 5А, 6, 8, 23, 25, 35. Медиків з районів довозитимуть спецрейсами. Користуватися транспортом можна буде лише за наявності спеціальних посвідчень.

На в'їздах до Тернополя створять санітарно-контрольні пости. Там будуть проводити температурний скринінг, огляд, надаватимуть поради, а при необхідності спрямовуватимуть в лікарні. Також на території Тернопільської громади ввели масковий режим. Оголошено надзвичайну ситуацію.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...