Коронавірус вбив відомого радянського артиста

У Росії у віці 66 років помер автор радянських хітів, соліст ансамблю «Лейся, песня» Володимир Єфименко. Колеги співака підтвердили, що причиною смерті стали ускладнення коронавірусної інфекції, повідомляють Патріоти України.
Володимир Єфименко заразився на початку грудня, хвороба протікала дуже важко, два тижні вокаліст провів в реанімації. 28 грудня стало відомо, що організм не впорався з інфекцією - Єфименко помер. Поховають співака на батьківщині в Астраханській області.

Поет Владислав Самсонов розповів, що у Єфименка були великі плани - він готував диск до 45-річчя ансамблю «Лейся, песня». Також готувався творчий вечір, куди збиралися запросити і Єфименка.

Єфіменко став першим і найвідомішим виконавцем хітів «Обручка», «Рідна земля», «Ось побачиш». Був учасником «золотого складу» ВІА «Лейся, песня».

Для водіїв в Україні запровадять правила страхування, як у ЄС: Що передбачає

вівторок, 21 травень 2024, 17:30

В Україні змінять правила обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автострахування, автоцивілка). Зокрема, страхові суми поступово зростуть до європейського рівня (1 млн грн на одного потерпі...

Мін’юст назвав кількість засуджених, які вже подали заяви на службу в армії

вівторок, 21 травень 2024, 17:26

Вже понад 3 тисячі засуджених подали заяви на умовно–дострокове звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні України. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра юстиції Олена Висоцька. Ззступниц...