Коронавірус вразив всесвітньо відомого письменника

Борис Акунін заразився коронавірусом

Жертвою пандемії стала чергова знаменитість. На особистій сторінці у фейсбуці 26 березня російський письменник та літературний критик Борис Акунін (Григорій Чхартишвілі) опублікував допис, яким оголосив про свій діагноз, зазначають Патріоти України. Великий друг України повідомив також, що коронавірус наразі не призвів до ускладнень.

Письменник наголосив, що невдовзі розповість детальніше про стан свого здоров'я та симптоми Covid-19. Проте поспішив заспокоїти прихильників, що його особисті побоювання щодо смертельного вірусу були значно страшнішими, ніж виявилися в реальності. Тому автор закликав берегти себе та не піддаватися паніці.

"Я закинув фб, тому що валяюсь з модною хворобою. Трохи зміцнію – обов'язково поділюся враженнями.
(Спойлер: страх перед коронавірусом значно страшніший самого коронавірусу. Обережним бути потрібно, а панікувати не варто)", – написав Борис Акунін.

Нагадаємо, що 63-річний Борис Акунін відверто виступає проти режиму російської влади та не підтримує політику президента Володимира Путіна. Саме тому він переїхав жити до Франції. В інтерв'ю кілька років тому він заявив, що анексія Криму – порушення міжнародного права.

Проте його творчість з 2016 року заборонена в Україні, адже він є автором двох томів "Історії Російської держави", у якій активно використовував термін "Малоросія". Борис Акунін досить неоднозначно поставився до заборони на ввезення в Україну його книг: "Заборона книг, будь-яких книг – мракобісся, але Україна – не моя країна, і, коли тамтешні держоргани поводяться по-ідіотськи, це проблема українців".


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...