Коронавірус з Радомишля таки дістався до Києва, всіх контактерів з померлою ізолювати не вдалось

Другий заражений коронавірусом в Києві контактував з 71-річною жінкою, яка померла від вірусу COVID-19 в Радомишлі. Про це заявив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі програми “Свобода слова”, зазначають Патріоти України.

“Один з них пов’язаний знову-таки з контактом, з жінкою яка свого часу захворіла в Радомишлі Житомирської області. Випадок, який закінчився летальним результатом”, – заявив він.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив більше інформації про заражених коронавірусом в Києві.

“Один з хворих – молодий київський студент, контактував з хворою жінкою, померлої від коронавірусу на Житомирщині. Хлопець відвідував її з онукою жінки. Він знаходиться на лікуванні в Олександрівській лікарні столиці. Другий випадок – жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Зараз вона знаходиться на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома”, – написав міський голова.

Також Кличко повідомив, що всіх людей, що контактують із зараженими, зараз обстежують лікарі.

Нагадаємо, влада Києва вже кілька днів нічого не повідомляє про двох киян, які контактували з померлою від коронавірусу в Радомишлі пенсіонеркою, також вона мовчить і про госпіталізованого студента, який контактував з рідними цієї жінки.

Заразились студент та жінка, яка повернулася із Франції

У Києві один із заражених коронавірусом виявився місцевим студентом, котрий відвідував хвору жінку, котра нещодавно померла у Житомирській області. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

За його словами, студент відвідував хвору разом з її онукою. Хлопець перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні Києва.

"Другий випадок - жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Наразі вона перебуває на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома", - написав Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Він також додав, що осіб, з якими контактували обидва пацієнти, зараз обстежують лікарі.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...