Коронавірусний біс у ребро: 77-річний американський мільярдер вирішив ізолюватись на своїй шикарній яхті з топ-моделями

Девід Геффен вирішив перечекати неспокійні часи на своїй 150-метровій яхті Rising Sun.
Девід Геффен. Фото: Рейтерс.

Введений режим самоізоляції багатьох людей змусив поміняти звичний розпорядок, але для деяких явно не став приводом відмовлятися від розкішного життя, зазначають Патріоти України.

Так, 77-річний американський мільярдер Девід Геффен вирішив перечекати неспокійні часи на своїй 150-метровій яхті Rising Sun (її вартість оцінюється в 590 мільйонів доларів) в Карибському морі в районі островів Гренадін.

Як проходить його карантин, власник звукозаписної компанії і співзасновник студії Dreamworks почав було розповідати в своєму Інстаграмі. Геффен, чий статок за оцінками Bloomberg становить 9 мільярдів доларів, поділився кількома знімками.

За повідомленнями преси в тому ж регіоні зараз знаходяться яхта Романа Абрамовича Eclipse і Vava II, що належить Ернесто Бертареллі, - втім, чи знаходяться і їх господарі на борту, достеменно невідомо. Район островів Гренадін - улюблене місце відпочинку заможних людей: вартість номерів у готелях тут стартує від 1 100 доларів за ніч.

Пост викликав гнів користувачів мереж. В результаті мільярдер був змушений навіть видалити свій аккаунт (але інтернет пам'ятає все, як ми знаємо). Втім, на карантин в стилі люкс зараз явно є попит, і 77-річний мільярдер не єдиний, хто не проти усамітнитися «на стилі». Так, готель Le Bijou в Швейцарії пропонує заможним клієнтам, які ще можуть дістатися до них на приватному літаку, провести карантин в їх апартаментах. В послуги входить тест на коронавірус, а також персональний медперсонал і шеф-кухар. Вартість сервісу не повідомляється.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...