Короновірус та відчай переляканих людей: У Нових Санжарах поновилися зіткнення. Зводяться барикади, палають вогнища

45 українців і 28 іноземців, включаючи дітей від двох років, повертаються додому, де їх зустріла паніка та ненависть переляканого населення, з котрим ніхто не провів роз'яснювальних заходів. Турборежим завадив?

Транспорт з евакуйованими з Уханя українцями прибув на територію санаторію в Нових Санжарах. Намагання протестувальників завадити цьому зазнало фіаско. Однак наал пристрастей лише дуже високий, зазначають Патріоти України.

Протягом дня місцеві жителі блокували рух, в місті посилені патрулі, підключена Нацгвардія, детальніше про ситуацію в Нових Санжарах. Евакуйовані з охопленого коронавірусом Уханя громадяни України та іноземці прибули в медичний заклад "Нові Санжари". За попередніми даними, евакуйовані українці та іноземці протягом 14 днів перебуватимуть в обсервації, щоб виключити можливість поширення коронавіруса. 45 українців і 28 іноземців, включаючи дітей від двох років, повертаються додому.

У Нових Санжарах працюватиме оперативний штаб, очікується приїзд Гончарука

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на тлі протестів у Нових Санжарах за розміщення евакуйованих з Китаю вилетів в Полтавську область. Гончарук поспілкувався по телефону з членами екіпажу літака, яким евакуювали українців.

Барикади і сутички з силовиками: як Нові Санжари мітингували проти розміщення евакуйованих

Коли автобуси з карантином рушив до визначеного пункта медичної ізоляції, поновилися зіткнення на шляху до медичного закладу, де планують розмістити евакуйованих з Уханя українців, одна людина постраждала, чоловік втратив свідомість. Нацгвардейці почали відтісняти протестувальників по мосту у бік санаторію. В результаті зав'язалася бійка, до санаторію намагалися проїхати мікроавтобуси Національної поліції.

У Нових Санжарах поновилися зіткнення

Один з постраждалих навіть втратив свідомість, але швидко прийшов до тями, йому розбили голову. Також кілька людей були затримані.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...