Корови... спіймали: Під Житомиром п'яний водій попався копам через курйозну причину (відео)

У Житомирській області корови допомогли патрульним затримати п'яного водія. Про це повідомили в прес-службі поліції регіону, передають Патріоти України.

Порушника ПДР вдалося затримати завдяки затору, котрий утворився через худобу, яка вийшла на дорогу. Незадовго до цього патрульні отримали повідомлення про нетверезого водія. Чоловік проігнорував команду патрульних і не став зупиняти транспортний засіб. Почалася небезпечна погоня.

Все закінчилося тоді, коли на дорогу вийшло безліч корів. Порушнику довелося зупинитися, після чого він був затриманий. Виявилося, що за кермом був 41-річний житель селища, котре знаходиться неподалік. Драгер показав 3,11 проміле. З огляду на те, що це вже не перше подібне порушення з його боку, на чоловіка наклали штраф, а водійське посвідчення вилучили.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...