Корисний лайфхак: Як схуднути на розмір за день - секретний здоровий метод від дієтолога

Багато хто мріє, як у казці, немов за помахом чарівної палички перевтілитися напередодні особливого дня і вражати оточуючих стрункістю в тому самому платті, яке лежить до кращих часів і схуднення. І зробити це цілком реально, якщо, звичайно, не зловживати секретним методом від дієтолога Тетяни Дік, яким вона поділилася. На сторінці в Instagram експерт розповіла про таємний лайфхак, як за день схуднути на розмір, передають Патріоти України.

Використовуйте такий метод тільки в крайніх випадках. Ви не втрачаєте жир, ви втрачаєте воду, не тіштесь ілюзіями.⠀ Отже. За день до дня Х, пийте тільки воду (свою норму) і чорну каву. Приберіть соуси, копченості, кондитерку. Сіль не прибирайте, але не пересолюйте їжу. І найприємніше. Спочатку зробіть собі масаж щіткою, або розітріть до почервоніння себе (доступні місця) руками/рушником (скрутіть валик).

Наберіть ванну, у воді розчиніть 1-1,5 кг солі. Води потрібно стільки, щоб покрило ваше тіло. Лежимо поки вода комфортної температури. Після цього більше не п'ємо і не їмо. Йдемо спати.

Це працює, якщо не робити регулярно. По-друге - ви отримуєте бонус у вигляді солоного повітря. Ну і звичайно, цей "розмір" - це ВОДА, яка, природно, повернеться. Експерт пояснила, що сіль "витягує" зайву рідину з організму – це є здоровою і розумною альтернативою сечогінним, які люблять шанувальниці "схуднути на завтра", чим суттєво шкодять організму.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...