Користувачі оцінили не тільки спортивні здібності: 14-річна китайська баскетболістка викликала фурор у мережі (фото, відео)

Зріст Цзиюй становив 160 см у першому класі та 210 см – у другому.

14-річна китайська школярка Чжан Цзиюй стала знаменитою після того, як у мережі з'явилося відео її гри в фіналі національного чемпіонату до 15 років, інформують Патріоти України.

226-сантиметрова баскетболістка допомогла своїй команді здобути перемогу над суперницями, показавши феноменальну гру. Як повідомляє видання South China Morning Post, у вирішальному поєдинку вона набрала 42 очка, зробила 25 підборів і оформила 6 блок-шотів. Остаточний рахунок зустрічі не уточнюється.

Зріст Цзиюй становив 160 см у першому класі та 210 см – у другому. Її батьки були професійними баскетболістами, але все одно значно поступаються їй в антропометричних даних: зріст її батька становить 213 см, а матері – 198 см.

Чжан Цзиюй і її ровесники

На батьківщині її порівнюють з легендарним китайцем Яо Міном, який з ростом 229 см став справжньою зіркою НБА. Виступаючи в найсильнішій Лізі світу за "Х'юстон Рокетс", співвітчизник Цзиюй був найвищим гравцем.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...