Коштовний популізм чи просто треба менше красти? Новий голова Київської ОДА зменшує комунальні платежі населенню

​Олексій Чернишов впевнений, що люди мають право знати, на яких підставах вони повинні платити більше

Новий керівник Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов запевнив, що зараз розбирається з рішенням облради від 19 вересня цього року про підвищення тарифів за житлово-комунальні послуги. Про це голова КОДА сказав в інтерв’ю «Главкому», зазначають Патріоти України.

При цьому Чернишов пообіцяв, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги не буде.
«Ми вже направили до керівництва облради проект документу про скасування попереднього рішення обласної ради», - повідомив керівник облдержадміністрації.
За словами Чернишова, він хоче побачити розрахунки і зрозуміти, чому обласною радою було прийнято таке рішення.
«Люди мають право знати, на яких підставах вони повинні платити більше. Кожне таке рішення має бути обгрунтоване та роз’яснене споживачам. Так давайте оприлюднимо формулу цих розрахунків», - говорить очільник Київщини.
Нагадаємо, 28 жовтня президент Володимир Зеленський призначив головою Київської обласної державної адміністрації бізнесмена з Харкова Олексія Чернишова.
42-річний Чернишов відомий як підприємець та інвестор, зокрема, засновник інвестиційної компанії VI2 Partners. Крім того, раніше його рекомендували 14 професійних і громадських об'єднань в якості кандидата на пост глави Міністерства регіонального розвитку та будівництва України.
Іншим указом Зеленський звільнив Михайла Бно-Айріяна з цієї посади. «Звільнити Бно-Айріяна Михайла Кареновича з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою», - йдеться в документі.
Як повідомлялося, 20 жовтня стало відомо, що чинний глава Київської ОДА Михайло Бно-Айріян написав заяву на ім'я президента Володимира Зеленського з проханням підтримати його відставку. Чиновник йде з посади через всього 100 днів після призначення на тлі критики з боку частини правлячої партії.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...