Коштує як 20 квартир: У Києві помітили шикарний Rolls-Royce (фото)

На одній з вулиць української столиці в об'єктив камери потрапив автомобіль Rolls-Royce Phantom 2020, вартістю понад 17 мільйонів гривень. Знімок рідкісного навіть для Києва автомобіля опубліковано на сайті Motor media review, передають Патріоти України.

Як відомо з технічних характеристик цієї новинки британського автопрому, цей розкішний седан має під капотом 6,75-літровий 571-сильний двигун V12, який дозволяє йому прискорюватися до 100 км / год всього за 5,3 секунди. Максимальна швидкість автомобіля 250 км / год. Також Rolls-Royce Phantom оснащено пневматичною підвіскою.

В Україні такий автомобіль можна купити за ціною понад 17 млн гривень - це вартість приблизно 20 однокімнатних квартир в українській столиці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...