Кошти підуть постраждалим від війни українцям: 98-річний харків'янин-рекордсмен зіграв у теніс проти ексдругої ракетки світу

98-річний українець Леонід Станіславський, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найстарший тенісист планети, провів спаринг з колишньою другою ракеткою світу, полькою Агнешкою Радванською, повідомляють Патріоти України.

Після повномасштабного вторгнення російських військ до України Станіславський виїхав з Харкова до польського Любліна. Раніше в одному з інтерв'ю Леонід говорив, що мріє зустрітися на корті з Радванською. Тож 33-річна Агнешка спеціально вирушила до Любліна, щоб зіграти з українським рекордсменом.

"Було дуже приємно познайомитися з 98-річним Леонідом, який є найстаршим тенісистом світу й входить до Книги рекордів Гіннеса. Пан Леонід, який приїхав з Харкова до Польщі, досі перебуває у чудовій тенісній формі.

Я дуже рада здійснити одне з його бажань і вийти з ним на один корт. Бажаю йому величезного здоров'я та ще більше рекордів у майбутньому", - написала Радванська на своїй сторінці в Instagram.

Сам 98-річний Станіславський вже готується до наступних матчів. Він хоче провести благодійні поєдинки проти інших відомих польських тенісистів: Губерта Гуркача, Марека Оратовського, Іги Свентек, а виручені кошти передати українцям, які постраждали від війни з російськими окупантами.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...