Космічне кохання: Японський мільярдер шукає супутницю для польоту на Місяць

Юсаку Маедзава — творець найбільшого в Японії онлайн-магазину Zozotown. Видання Forbes оцінює його статки в два мільярди доларів.
Юсаку Маедзава. Фото: Медуза.

Бізнесмен з Японії Юсаку Маедзава , який стане першим космічним туристом компанії SpaceX, оголосив про пошук дівчини для польоту в космос. Про це пише Медуза, передають Патріоти України.

Для того, щоб вибрати супутницю, з якою Маедзава полетить на Місяць, буде створено ціле реаліті-шоу на стримінговому сервісі Abema.TV.

«Він давно мріє про подорож в космос. В таке особливе місце він хоче відправитися разом з кимось особливим», — сказано на сайті, присвяченому реаліті-шоу.

До 17 січня будуть прийматися заявки для участі в шоу. Однак претенденткам висунули ряд умов: дівчина повинна бути старше 20 років, мати “яскраву індивідуальність”, а також “жити повним життям і мріяти про мир у всьому світі”.

«Я заробив свою частку грошей, соціального статусу і слави. Але тепер я перезавантажую своє життя. Мені 44, підступає відчуття порожнечі і самотності, і я думаю про одне: любов до єдиної жінки», – заявив Маедзава.

Відбір учасниць на шоу відбудеться 25 та 26 січня. А вже в лютому почнуться побачення з бізнесменом. Результати шоу будуть відомі в кінці березня. Юсаку Маедзава — творець найбільшого в Японії онлайн-магазину Zozotown. Видання Forbes оцінює його статки в два мільярди доларів. У 2023 році повинен відбутися політ на Місяць на кораблі компанії SpaceX. Разом з Маедзавою полетять від шести до восьми діячів мистецтва — він оплатить їх участь у місії.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...