Космополітична та розкута Одеса не готова до такої толерантності: У місті сталися сутички на марші спільноти ЛГБТ

Біля Думської площі почалися сутички з застосуванням яєць та сльозогінного газу.

В Одесі сьогодні сталися сутички на акції "Марш рівності", яку організувала організація "Одеса прайд". Учасники іншої акції - маршу "За сімейні цінності" влаштували сутички з правоохоронцями. Про це повідомляє місцеве новинне агентство 048, передають Патріоти України.

Так, сьогодні о 15:00 на Приморському бульварі мав початися "Марш рівності", але перед початком акції до місця її проведення прийшли прихильники "традиційних цінностей", щоб висловити свою позицію. За даними агентства, біля Думської площі почалися сутички з застосуванням яєць та сльозогінного газу. Після цього правоохоронці почали оточувати учасників маршу "За сімейні цінності".

Попередньо відомо про 5 затриманих учасників акції "традиціоналістів", а також про одного постраждалого правоохоронця, його ударили по голові. Поліцейського госпіталізувала швидка допомога.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...