"Костюм купила в сексшопі": Зірка "Дизель Шоу" спародіювала "Скандал" Тіни Кароль

Пародію на «Скандал» почали знімати через вісім годин після прем'єри кліпу.

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко спародіювала новий кліп Тіни Кароль «Скандал». Актриса опублікувала фото в Instagram і розповіла, що починала свою кар'єру з шоу пародій «Велика різниця по-українськи». Пародіювала Тіну Кароль, Віру Брежнєву, Лілію Ребрик, повідомляють Патріоти України.
«Минуло 12 років, і ось я знову граю співачку. Тільки тепер уже в "Dizel Night". Вийшло мега круто! », - сказала Глущенко.

До речі, в пародії на кліп «Ноченька» Тіни Кароль на Яні з одягу були лише трусики. Для нової роботи облягаючий шкіряний костюм купили в сексшопі. А пародію на «Скандал» почали знімати через вісім годин після прем'єри кліпу.

«Образ вийшов настільки правдоподібним, що навіть наші костюмери переплутали мене з Тіною. Костюм для пародії кліпу "Скандал" - не менше скандальний - купили ми його в секс-шопі. Наряд мені довелося надіти задом наперед і вийшло дуже сексуально», - розповіла Яна.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...