"Косив" від армії і не платив аліменти: Спливли подробиці про чоловіка, який облив бензином і підпалив наречену (фото)

28-річний Віталій Чайковський, який у Запоріжжі облив бензином та підпалив наречену Анастасію Ковальову, 22-роки, родом із Донеччини. Там у нього залишилася сім'я, маленька дитина. Участі у її вихованні він не брав і заборгував велику суму по аліментах, повідомляють Патріоти України.

Із Настею він познайомився в Києві. Там обоє працювали на одній фірмі. Потім звідти пішли, але відносини зберегли, розповіла подруга Анастасії.

"Настя говорила, що вона з ним щаслива. Віталік переїхав жити до неї в Запоріжжя. Десь півроку тому Настя завагітніла, але втратила дитину. Вона Віталія дуже любила. Називала чоловіком, і у них дійсно справа йшла до весілля. Вони вже навіть ходили в рацс. Але у них не прийняли заяву через проблеми з його документами. Начебто він вчасно не поміняв фотографію в паспорті. А ще були нюанси з реєстрацією. Вони планували вирішити ці проблеми і одружитися", - розповіла дівчина.

Віталій справді був дуже ревнивий, за словами подруги. Його хвилювало кожне повідомлення, яке приходило на телефон Анастасії.

"Я сама це бачила - як тільки він чув звук повідомлення, відразу починав розпитувати: "Хто тобі пише? Що саме написали?". Або, наприклад, йдемо по вулиці, і з Настею привітався колишній однокласник. Це теж ставало приводом для цілого допиту: "Хто він? Чому вітається? Ти з ним спілкуєшся?". Було видно, що Віталік не впевнений в собі. А Настя - дівчинка видна, приваблива. Вона справжня красуня. А ще велика розумниця, дуже добра і чуйна. Це проявлялося в турботі про двох молодших сестричок. Віталік міг не хвилюватися - вона дійсно його любила, він був для неї на першому місці. З тих пір, як у них почалися стосунки, Настя вже не так часто зустрічалася з подругами - тепер все її вільний час було присвячено йому. Настя розповідала, що через свої ревнощів він міг психанути, кудись піти. Але потім повертався з квітами і подарунками, вибачався. Вона думала, що ревнощі - це такий прояв його любові", - додає дівчина.

Останнім часом пара мешкала в Новомосковську на Дніпропетровщині. Наприкінці червня Анастасія приїхала до себе в Запоріжжя, аби оформити якісь документи. Чоловіка розлютила, що не відповіла на його дзвінок і поїхав за нею. Зі слів іншої подруги, пара посварилася 1 липня. Але наступного дня у них все було добре.

"Настя пішла гуляти з подругою, а коли повернулася додому, вони з Віталіком знову почали сваритися. І він це зробив", - каже. Про Віталія також відомо, що під час мобілізації він намагався "відкосити" від армії.

Джерело: Факты

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...