Ковбаса для потенції: Розкрито інтимний секрет Януковича

Віктор Янукович свято вірив у міф, що махан підтримує чоловічу силу.

Екс-президент України Віктор Янукович використовував ковбасу з конини для підтримки потенції. Про це розповів його радник Дмитро Видрін, передають Патріоти України.

За його словами, Янукович свято вірив у міф, що ця ковбаса підтримує чоловічу силу, і тому не уявляв без неї свого раціону. "І ось ми сідаємо, столик накритий, на ньому ковбаса махан. Він дуже любить махан. Тому була ковбаска, коньячок", - розповів Видрін, зазначивши, що в якості закуски Янукович завжди надавав перевагу ковбасі замість сала.

За його словами, також Янукович любив перебільшувати свої досягнення різного характеру. Зокрема, політик хвалився, що нібито може підтягнутися на турніку близько 80 разів.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...