Ковбаса зі смертельною "начинкою": Відомий супермаркет на Київщині потрапив у скандал (фото)

Експерти постановили закрити цех, в якому була виготовлена небезпечна ковбаса.
У "Фуршеті" продавали ковбасу з металом. Фото: Facebook Яни Красенко.

У супермаркеті відомої мережі "Фуршет" в Обухові Київської області продавали ковбасу, нашпиговану металевими предметами. Про це розповіла місцева мешканка Яна Красенко, яка стала жертвою кричущого порушення. Як виявилося, продукт виготовляли у власному цеху маркету, передають Патріоти України.

"Дала ковбасу на вечерю дитині, а вона дістала з рота гострий металевий дріт, яким вколола ясна. Розрізавши ковбасу, ми побачили, що вся вона нашпигована металевим дротом", – розповіла Красенко.

За словами жінки, вона відразу ж звернулася в магазин, де придбала виріб, і пред'явила її директорці магазину разом із чеком. Та своєю чергою запропонувала забрати товар і просто повернути гроші.

"Я відмовилася і направила інформацію з фото ковбаси з дротом, копію чека керівництву "Фуршету" в головний офіс. Реакції ніякої. Дзвонила на гарячу лінію. Відмовки і ніякої реакції. Тоді я відправила всю інформацію в ГУ Держспоживслужби по Київській обл. І вони здійснили перевірку цього магазину і виявили цілий перелік порушень і не тільки у виготовленні ковбаси", – поділилася Красенко.

Жінка опублікувала в своєму Facebook відповідь від держоргану – експерти постановили закрити цех, в якому була виготовлена ковбаса.

За словами Красенко, сама вона не має можливості покарати компанію в судовому порядку, однак сподівається на справедливість. "Мова про здоров'я та життя людей і, головне, дітей. В суд йти марно. Керівництво компанії боягузливо відмовчується. Залишається тільки суд громадськості, люди мають знати й розуміти з чим вони мають справу, коли йдуть у "Фуршет" (адже у всіх діти, а гострий металевий дріт у шлунку дитини це перитоніт і летальний результат)", – резюмувала Красенко.

На цім вона вказала на показовий момент – незабаром після скандалу жінка побачила директорку магазину, яка купувала ковбасу на ринку.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...