Ковідний карантин допоміг з'ясувати важливе: Швейцарські науковці з'ясували, що уроки в школах починаються занадто рано

Вчені прийшли до висновку, що 8 або 9 годин ранку може бути занадто раннім часом для початку шкільних занять. Про це говориться у дослідженні Цюріхського університету, зазначають Патріоти України.

Коли в школах був карантин, пов’язаний з пандемією коронавірусу, підлітки, які навчалися в школах, спали на 75 хвилин більше звичайного. При цьому у школярів покращилося загальне самопочуття і сон.

Під час дослідження було опитано 3,6 тисячі швейцарських старшокласників. Результати показали, що шкільні заняття слід починати пізніше, щоб діти встигали довше поспати, оскільки тоді якість їхнього життя поліпшується.

Діти відчували більше енергії, тому що мали додатковий час для сну. Однак їх емоційний стан під час дистанційного навчання з дому був гіршим, тому що підлітки відчували себе самотньо, менше спілкувалися зі своїми друзями і розважалися.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...