"Кожен день боротьби - це витримка й сила воїнів": Херсонська ОВА показала знищення морпіхами ворога на лівому березі Дніпра (відео)

Херсонська обласна військова адміністрація (ОВА) оприлюднила відео знищення ворога на лівобережжі Херсонської області. Кадри зняті в районі плацдарму морських піхотинців у Кринках, передають Патріоти України з посиланням на Facebook начальника обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.

"Кринки. Наші морські піхотинці надійно тримають плацдарм. Кожен день боротьби – це витримка й сила воїнів, які стримують атаки ворога. Наші Захисники та Захисниці невтомно знищують російських окупантів та їхню техніку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на відео - робота бійців 137-го окремого батальйону 35 окремої бригади морської піхоти ім. Контр-адмірала Михайла Остроградського.

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...