"Кожен має право сам вибирати концепцію ведення бізнесу": Одеський ресторан, який "обікрав" туриста, розлютив мережу виправданням

Всі негативні коментарі одеситів, обурених ставленням ресторану до клієнтів, відразу ж видаляються, а їх автори баняться.

Адміністрація одеського ресторану "Grand Prix", в якому громадянина Австрії "нагріли" на 10 тисяч гривень, визнала, що має два меню з різними цінами на одні й ті ж страви для різних відвідувачів. При цьому в ресторані зазначили, що не бачать нічого поганого в тому, щоб брати з іноземців дорожчу вартість замовлення. Відповідний пост адміністрація ресторану розмістила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Кожен підприємець може сам вибирати концепцію, стратегію і тактику для свого бізнесу", – зазначили в ресторані. – Ніхто, крім власників бізнесу, не має права втручатися в політику ціноутворення".

"Ресторан GRAND PRIX практикує систему комбінованого дисконту. Тут є клубне меню постійного гостя і меню для тих гостей, які нам невідомі. Чому ви хочете, щоб я брав з іноземців менше грошей і відповідно платив менше податків нашій державі?", – йдеться в повідомленні.

"Резюме: В ресторані Grand Prix 2 меню? ТАК! Звичайне і Дисконтне. - Так не можна! - Можна!", – написав представник ресторану.

Зазначимо, що автор поста не назвався, а всі негативні коментарі одеситів, обурених таким ставленням до клієнтів, відразу ж видаляються, а їх автори баняться. "Пробили дно кілька разів... Однак два меню - просто останній цвях. Юристи консульства допомогли нашому підопічному написати заяву в поліцію і податкову про факт подвійного меню і невидачу чека. Мені соромно ходити з вами по одній Одесі...", – написав під постом Почесний консул Австрії в Одесі Андрій Ставніцер.

"Та ви, хлопці, реальні п*ци", "Тільки г*ндони так роблять", "Видаляти коментарі під своїм чм*шним постом - ще більш бл*дство", "А потім до Одеси таке відношення... ну, це ж Одеса...", – писали обурені одесити.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...