Кожен звинувачує іншого: На Львівщині сільський голова "побився" з екс-нацгвардійцем (фото)

Сільський голова Жирівки запевняє, що "просто стояв поруч із своїм авто".

У Пустомитівському районі Львівської області у результаті конфлікту із головою села Жирівка колишній солдат Нацгвардії опинився у лікарні. Деталі інциденту з позиції обох сторін описали на своїх сторінках у Facebook голова Львівської ОДА Максим Козицький та сам сільський голова Микола Пущак, передають Патріоти України.

"В результаті "спілкування" з посадовцем органу місцевого самоврядування у Ярослава Білика розбитий ніс і зламана рука", – написав Козицький.

Зі свого боку сільський голова Жирівки заявив, що просто "перебував поряд свого авто, коли побачив, що через село на шаленій швидкості мчить інший автомобіль". За його словами, аби призупинити останній, він махнув рукою, на що водій нібито зреагував неадекватно.

"Промчавшись, навмисно зачепили мене, чим пошкодили дзеркало власного авто. Хотіли розпочати бійку, поводилися брутально", – розповів Микола Пущак.

Козицький же додав, що взяв під особистий контроль з’ясування всіх деталей інциденту. І підкреслив, що як голова ЛОДА вимагатиме від поліції швидко та об’єктивно розслідувати справи.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...