Краде їжу у котиків: Голодний слон, який розгромив дім у Таїланді, знайшов нове місце годування (відео)

В кінці червня слон по кличці Бунчуй розгромив кухню мешканки тайського села Чалермкіатпаттана заради їжі, чим і прославився. Цього тижня голодна тварина знову вчинила набіг на дім в тому ж селі, але цього разу він діяв акуратно, повідомляють Патріоти України.

Як пише Daily Mail, місцевого жителя на ім'я Наттакан Чароендонг розбудив шум у дворі. Він спустився вниз і виявив сірого гіганта, який крав котячий корм, залишений на ганку для домашніх улюбленців. Бунчуй насилу вліз на терасу, але цього разу йому вдалося нічого не розгромити.

"Я знав цього слона, ми бачили його в новинах, тому ми були трохи схвильовані і шоковані одночасно, - каже Наттакан. - Він, мабуть, зголоднів і знову забрів в село. Він розумна тварина, але ще й страшна".

Голодний слон спустошив всі тарілки пухнастиків та з набитим пузом повернувся до лісу. Швидше за все, Бунчуй ще повернеться у село, адже тепер він знає, що тут точно можна поласувати чимось.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...