Краде печиво, але попереджає про ракети: У пса Патрона з'явилася чарівна конкурентка (відео)

Бійці називають Лорі позаштатним психологом / скриншот

Собака Лорі вже стала таким собі талісманом для 104 бригади тероборони на Рівненщині. Окрім цього, вона вже стала бойовою подругою для військових. Собака була домашньою, вона прийшла до війська разом зі своїм власником. Лорі попереджає про ракетну небезпеку, "боронить" кордон з Білоруссю та сповіщає військових про найменшу небезпеку. Про нову "конкурентку" легендарного пса Патрона розповіли столичні журналісти, передають Патріоти України.

Собака породи бігль вразила військових, адже вона швидко розкрила свій потенціал. Військовим вихованням займаймається кінолог з позивним "Хата". Спеціаліст зазначає, що Лорі примхлива, в неї є проблеми з дисципліною, проте собака дуже старанна. Чотирилапа захисниця самостійно навчилася попереджати про ракетну загрозу.

Бійці називають Лорі позаштатним психологом. Проте іноді вона бешкетує. Собака краде печиво та навіть шкарпетки. Військові не сварять собаку, адже чотирилапа захисниця стала для них бойовою подругою.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...