Крадуть ковпачки з коліс автомобілів: Підступний ТікТок-челендж перетворює українських дітей на малолітніх злочинців (відео)

Нещодавно у великих містах України серед дітей та підлітків з'явився небезпечний ТікТок челендж. А саме, неповнолітні відкручують ковпачки з автомобільних коліс та хизуються ними у мережі, зазначають Патріоти України.

У мережі опублікували відео, як львівські хлопці збирають "трофеї".

На відео камері спостереження видно, як троє дітей крадуть ковпачки з коліс авто. Деякі діти назбирали вже цілу колекцію, на якій планують спекулювати.

Учасники полюють не за всіма ковпачками. Вони обирають найгарніші – незвичайної форми, кольорові або з логотипами. Після цього діти хизуються своїми "скарбами" перед однолітками у мережі.

Окрім того, найдосвідченіші почали знімати відео, як краще викрутити ковпачки. Також нерідко школярі-бізнесмени їх продають.

Дивний челендж швидко набирає популярності серед школярів. Крадіжки ковпачків вже зафіксували у Києві, Дніпрі, Одесі та Кривому Розі.

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...