Краса коштувала життя: У Бразилії дівчина зробила пірсинг і померла

У бразильському штаті Мінас-Жерайс 15-річна дівчинка зробила собі пірсинг брови і померла. До організму потрапила інфекція і через це зупилося серце. Про це повідомляє видання Daily Star, передають Патріоти України.

Ізабела Едуарда де Соуза попросила у матері проколоти брову, але отримала відмову. Як розповіла тітка дівчинки, вся сім'я була проти такої процедури, однак Ізабель це не зупинило.

Дівчинка попросила друга допомогти їй проколоти брову в домашніх умовах. Під час процедури в організм підлітка потрапила смертельна інфекція, і через три дні після пірсингу у неї опухло обличчя.

Її доправили до лікарні, де вона перенесла чотири зупинки серця. Після цього її доправили до іншої лікарні, де Ізабела померла. За словами лікарів, якби дівчинці вдалося вижити, вона б могла втратити зір через пірсинг.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...