Краса на службі України: Місіс Планета-2018 передає літературу дітям війни в зоні ООС (відео)

Не менше ніж книжок малеча прифронтової зони потребує уваги

Громадська організація "Розумне майбутнє нації" проводить акцію "Спільне майбутнє через спільні книжки". Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить голова організації, Місіс Україна 2018, Місіс Планета 2018 Анна Горбань, зазначають Патріоти України.

"Збираємо книжки для зони ООС. У лютому цього року відвозила художню літературу для учнів 1-11 класів, які навчаються у прифронтовій зоні. Там її не вистачає. Зараз триває другий етап цієї акції і вже за кілька днів я вирушаю на Донбас знову".

"Дівчатка з захватом приміряли мої стрічки та корони з конкурсів краси. Директор школи у Зайцевому сказала, що після мого візиту їх дівчата повертались додому сповнені щастя. Деякі діти продовжують мені телефонувати. Ми стали друзями. Хочу відвести їм не тільки книжки. А й частинку своєї уваги, поваги".

Під час першої поїздки була у Світлодарську, Зайцевому, Авдіївці пригадує вона.

"В Авдіївці приміщення школи №2 так сильно постраждало від обстрілів, що учні зараз тимчасово навчаються на базі іншої школи. Їм обіцяли зробити ремонт, але цього не сталось.", - додає громадська діячка.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...