Краса точно вимагає таких жертв? 28-річна дівчина померла через два дні після ліпосакції (фото)

У Туреччині померла 28-річна громадянка Великої Британії після того, як їй зробили ліпосакцію. Остаточна причина смерті дівчини поки невідома. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

28-річна Діарра Акуа Юніс Браун приїхала до Стамбула із Великої Британії, щоб там зробити собі операцію із видалення жиру. Ліпосакцію їй робили в передмісті Стамбула, в Бахчеліевлері, 22 жовтня. Втручання було успішним.

Проте через два дні дівчина прийшла на перев'язку, де їй раптово стало зле і британка померла. Лікаря, який проводив хірургічне втручання, уже затримали. Під час допиту він розповів, що після операції дівчина добре почувалась, проте під час перев'язки її стан швидко погіршився і вона померла. Медик пояснив, що він не розуміє, чому так сталось.

Спеціалісти уже провели розтин тіла, проте офіційна причина смерті Діарри поки не повідомляється. У Мережі знайомі дівчини розповіли, що вона була хорошою людиною і другом.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...