Краса України: У Карпатах "прокинулася" всесвітньо відома Долина нарцисів (фотофакти)

В урочищі Кіреші, що біля міста Хуст на Закарпатті, квітне Долина нарцисів. Масове цвітіння почалося нарциса вузьколистого, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбe Карпатського біосферного заповідника у Facebook.

"Вже почалося масове цвітіння Долини нарцисів. Тож, якщо ви ще не бачили цієї краси і не насолоджувались п'янким ароматом цих квітів, поспішайте до нас", – йдеться в повідомленні.

У заповіднику додали, що цвітіння триватиме до кінця тижня.

На території ландшафтного парку Києва "Співоче поле" відкрилася одинадцята виставка тюльпанів. Цьогоріч висадили понад 700 тис. квітів 30-ти сортів. Яскраві фото тюльпанового різнобарв'я з'явилися в мережі.


"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...