Краса врятує світ? Журналісти склали ТОП-5 найпривабливіших чоловіків у політиці (фото)

Деякі політики-чоловіки підкорюють серця дівчат своєю зовнішністю. Вони доводять, що врода, розум і сильний характер можуть поєднуватися в одній людині.

Журналісти склали рейтинг найпривабливіших чоловіків у світі великої політики, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Аарон ШокАарон Шок – американський політик-республіканець, який став членом Палати представників штату Іллінойс. Видання Ranker внесло Аарона Шока у список привабливих чоловіків світової політики.
Педро Санчес

Педро Санчес – голова уряду Іспанії. Відомо, що Педро одружений і виховує двох дочок. За версією видання Ranker, іспанський політик захоплює своєю красою багатьох дівчат.

Джастін Трюдо

46-річний прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо давно завоював серця дівчат по всьому світу. Він увійшов до списку вродливих політиків світу, за версією журналу Elle. Джастін одружений із телеведучою і фотомоделлю Софі Грегуар, у нього троє дітей.

Філіп VI

Філіп VI – ставний, елегантний і чарівний у своїй консервативності король Іспанії. Його часто називають істинним монархом, гідним іспанського трону. Видання Ranker внесло короля в список привабливих чиновників світу.

Екс-президент Мексики Енріке Пенья Ньєто вважається найсексуальнішим політиком у світі

Енріке Пенья Ньєто – мексиканський політичний діяч, який був президентом Мексики з 2012 до 2018 року. Видання Ranker вважає його видним і сексуальним чоловіком у світовій політиці.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...