Красені, що перемогли вогонь: Українські пожежники, які працюють у Греції, похизувалися накачаними торсами (фото)

Загін українських пожежників продовжує допомагати грецьким колегам у гасінні масштабних лісових пожеж у цій країні. Головне управління ДСНС у Києві поділилося у соцмережі світлиною наших пожежників, які вже тиждень працюють у Греції, передають Патріоти України.

"У Греції справжня спека, а наші хлопці завжди у бойовій готовності та під пильним наглядом лікаря медичного центру ДСНС Євгенії Менжуліної. Нашим рятувальникам наснаги та сил, у боротьбі з вогнем у Греції, а вам дорогі читачі - безпечних і гарних вихідних", - побажали у ДСНС.

Рятувальники також показали, як гасили окремі осередки пожеж в лісових масивах поблизу населених пунктів Елініка та Каматріадес. Упродовж дня ліквідовано осередки пожеж на загальній площі 3,2 га, роботи тривають.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...