Краща ракетка України Еліна Світоліна вшосте розгромила росіянку на Australian Open. Відеоогляд карколомного матчу

Одеситка Еліна Світоліна, яка займає п'яту сходинку в світовому рейтингу WTA, подолала третє коло Australian Open - першого із запланованих турнірів «Великого шолома» в 2021 році із загальним призовим фондом 61,6 млн доларів, зазначають Патріоти України.

Суперницею нашої співвітчизниці стала Юлія Путинцева (28-а), котра в 2012 році змінила російське громадянство на казахстанське, і яку Еліна обіграла в п'яти останніх очних матчах. Обіграла і в шостому.

І якщо в першому сеті на корті була нервова боротьба (Світоліна двічі поступалася в рахунку після програних геймів на своїй подачі), то в другому українка просто змела з корту свою суперницю, взявши партію «під нуль» - 6: 4, 6: 0. До слова, останній раз Еліна не дозволяла опонентці взяти хоча б один гейм в сеті ще в березні минулого року, коли грала на переможному для себе турнірі в мексиканському Монтерреї з Аранча Рус з Нідерландів.

«Я дуже щаслива і задоволена своїм виступом, задоволена тим, як я змогла повернутися в гру. Я давно знаю Юлію і завжди чекаю битви в матчах з нею. Стиль її гри сильно відрізняється від стилю моїх попередніх суперниць тут. За підсумком це вийшов хороший матч. Сьогодні було дуже непросто, тому що я грала зовсім в інших умовах в минулому колі. 7 години вечора, коли багато глядачів, інший корт, і зараз зовсім інша ситуація, майже як тренування. Кілька разів ця думка проскакувала в моїй голові, але я намагалася себе налаштувати, що граю на Великому Шоломі, що це важливий матч. Було непросто сконцентруватися. Я намагалася сфокусуватися тільки на грі, на тому, що мені потрібно виконувати на корті. Юля дуже здорово почала матч і мені потрібно було реабілітуватися. Як тільки я стала краще себе почувати в грі, то змогла додати. Я виграла 9 геймів поспіль, це досить комфортна перемога», - поділилася своїми емоціями українка після матчу.

Вихід до четвертого кола вже приніс нашій співвітчизниці 245 920 доларів призових. Тепер одеситку очікує зустріч з американкою Джессікою Пегула (61-а), яка також впевнено обіграла француженку Христину Младеновіч (52-я) - 6: 2, 6: 1.

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...