Краще б і не намагалась: "Міс Україна" Маргарита Паша пояснила свої слова про Крим

Дівчина також рекомендує підписникам бути обережними під час спілкування зі ЗМІ.
Маргарита Паша. Фото: соцмережі.

"Міс Україна-2019" вважає, що дала правильну відповідь на запитання "Чий Крим?". Вона закликає людей "бути добрішими і гуманнішими" і нагадує, що "одного разу все може перевернутися". Відповідний текст Паша опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм", інформують Патріоти України.

"Запитання звучало: "Чий Крим?" Питальним словом було "чий" і не інакше. Тому і відповідь вельми логічна. Вся територія землі належить людям, а Крим - це частина Землі, частина величезної планети. І, відповідно, він належить теж нам, людям!!!!" - вважає вона.

"Міс Україна-2019" рекомендує підписникам бути обережними під час спілкування зі ЗМІ. "Завжди обмірковуйте запитання, які вам ставлять. У кожної медалі є два боки. І одного разу все може перевернутися!!! Ставайте мудрішими і вчіться аналізувати інформацію, яку публікують ЗМІ!!!" - написала модель.

"Будь-яку ситуацію можна трактувати по-різному, залежно від вигоди і того, що ви хочете зрештою отримати", - вважає Паша. "Мені складно нав'язати чужу думку!!!" - додала вона.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...