"Краще б не було всього цього": У "ДНР" вже зненавиділи Путіна через паспорти РФ (відео)

Погано організована робота міграційної служби не на жарт встигла розлютити навіть "ватників".

Черги на отримання російських паспортів в окупованому Донецьку. Фото: скріншот з відео.

Житель окупованого Донецька Олександр Болотін поскаржився на те, що багато людей у "ДНР" відчувають проблеми при отриманні російських паспортів, що дискредитує главу РФ Володимира Путіна і відбиває у них бажання змінювати громадянство. Відповідне відео з розповіддю чоловіка опублікував блогер і журналіст Денис Казанський у Twitter, передають Патріоти України.

За його словами, головна проблема полягає в погано організованій роботі міграційної служби. "Робота міграційної служби дискредитує як Пушиліна, так і Путіна. Дуже багато бажаючих, і народ не приймають нормально, вчасно, там із ранку стоять і гинуть. Це викликає величезну хвилю негативу, яка змиває всі наші досягнення, подвиги і боротьбу. Просто перекреслюють усе. Деякі кажуть, що краще б не було цих паспортів Росії, нам важко жилося, але легше, ніж зараз", – поскаржився Болотін.

Однак користувачі мережі жорстко розкритикували жителя Донецька та інших людей за бажання поміняти українське громадянство на російське. "Отримуйте паспорти і вперед підкорювати простори Сибіру", "Які досягнення? Які подвиги?" "Цікаво, а який подвиг він зробив? Сходив на референдум?" "Хворі, телевізор замість мозку", – пишуть вони.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...