Краще їх уникати: Складено список найбільш проблемних автомобілів

У кожного автовиробника є моделі, які навряд чи можна назвати ідеальними. Скласти подібний список вирішили і в Британії - цим зайнялись британські журналісти у співпраці з місцевими страховиками з MotorEasy, пише Avtosota, передають Патріоти України.

Такий список може бути корисним не тільки британцям, відзначають журналісти, а й споживачам в інших країнах, адже на ринку королівства представлені авто практично всіх відомих виробників.

Audi A1 Sportback — компактний сегмент. Приголомшлива чверть його власників повідомляли про часті поломки, причому 21% з них пов’язували проблеми з електричними компонентами, не пов’язаними з двигуном, а 7% - з кузовом. Скарги стосувалися також несправностей супутникової навігації та інформаційно-розважальної системи.

Audi A3 Sportback — сімейний автомобіль. В цій категорії Audi A3 Sportback отримав титул найгіршого автомобіля. Тривожно, що 53% власників стикалися з поломками протягом двох років володіння, в основному з проблемами інформаційно-розважальної системи та інших електронних компонентів.

Седан Audi A6 отримав найбільше критики у класі великих автомобілів: 44% власників повідомили про несправності. Переважно проблеми з електрикою, як пов’язані, так і не пов’язані з двигуном, дошкуляли двом третинам користувачів, а також періодичні збої в роботі навігаційної та мультимедійної систем.

Mercedes-Benz GLE — розкішний автомобіль. У сегменті автомобілів класу люкс кросовер Mercedes-Benz GLE не вразив своєю надійністю, розчарувавши 44% опитаних власників. Нарікання стосувалися електричної системи, кузова, оздоблення салону, вихлопної системи, навігації та підвіски.

Citroen C3 Aircross — компактний кросовер. Серед компактних позашляховиків Citroen C3 Aircross негативно вирізняється з точки зору надійності. Майже третина (29%) власників повідомили про проблеми з двигуном, підвіскою, електрикою та іншими вузлами.

Skoda Karoq — сімейний кросовер. Дивно, але чеський фаворит, Skoda Karoq, в категорії сімейних позашляховиків опинився не в найкращому становищі. Як бензинові, так і дизельні версії виявилися недостатньо надійними порівняно з конкурентами, причому проблеми переважно пов’язані з електричними системами двигуна, кузовом та іншими механічними компонентами.

Ford Kuga — великий кросовер. Відмінності виникли між дизельними та бензиновими версіями Ford Kuga, причому дизельні моделі повідомляли про більшу кількість поломок (28% проти 20%). Значну частину скарг становили проблеми з електрикою, включаючи несправності акумулятора та несправності, не пов’язані з двигуном.

Seat Tarraco — 7-місний кросовер. Незважаючи на просторий дизайн, схожий на Skoda Kodiaq, Seat Tarraco бракувало надійності: 44% власників повідомляли про поломки, що стосувалися переважно двигуна, електричної системи, мультимедіа, кондиціонера та кузова.

Porsche Taycan — електромобіль. Porsche Taycan, хоч і відомий своєю швидкістю, але 46% британських власників висловлювали занепокоєння з приводу його надійності. Найбільш поширеними були проблеми, пов’язані з кондиціонером та інформаційно-розважальною системою, що підриває його репутацію на ринку електромобілів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...