Краще не чіпати! Названо найбільш недружні до дітей та незнайомців породи кішок

Хоча кожен вихованець має індивідуальний характер, багатьом породам притаманні ті чи інші риси, які є в більшості їх представників. Наведений нижче список був складений за сприяння фахівців з поведінки тварин та ветеринарів, передають Патріоти України.

Експерти наголосили, що кішки у цьому рейтингу не відрізняються агресією, просто вони менш доброзичливі порівняно з іншими породами, особливо коли справа стосується дітей та незнайомців.

Сінгапурська кішка. Вважається найменшою породою кішок у світі. Можливо, малазійці були не в захваті від сінгапурців і з багатьма з цих "вуличних кішок" погано поводилися протягом багатьох віків – це й пояснює небажання породи взаємодіяти із незнайомцями.

Сфінкс. Вони були виведені понад 40 років тому в Торонто, коли домашня кішка народила майже лисого кошеня. Попри те, що сфінкси вважаються безшерстими, насправді шерсть у них є, просто дуже тонка і коротка. Кішки, як правило, лагідні зі своїми власниками, але діти та незнайомі люди викликають у них тривогу.

Сіамська кішка. Це одна з найстаріших та найпопулярніших порід. Більшість людей, у яких є сіамська кішка, стверджують, що це найприязніша тварина у світі. Але оскільки сіамці зазвичай сильно прив'язані лише до однієї людини, вони можуть бути зовсім не лагідними щодо інших.

Корат. Ця азіатська порода надзвичайно популярна в Таїланді. Корати відомі своєю гладкою сріблясто-блакитною вовною та величезними виразними очима, які у зрілому віці стають синьо-зеленими. Вони лякаються раптових гучних звуків і досить пасивні до дітей, що може бути прийнято за недружелюбність.

Кімрик – одна з найстаріших домашніх порід кішок. Вони чимось схожі на собак – люблять грати та можуть гарчати при невідомих перешкодах. Кішки, як правило, стають досить відчуженими, коли справа доходить до дітей, незнайомців та собак.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...