Краще не стало: У окупованій Ялті після зливи річка знову вийшла з берегів (фото, відео)

На вулиці Ломоносова "змило" екскаваторОкуповану Ялту в суботу, 26 червня, через тиждень після повені залила чергова сильна злива, внаслідок якої річка знову вийшла з берегів, інформують Патріоти України.

Вулиці міста перетворилися на бурхливий потік, а будинки знову опинилися підтопленими водою. За даними російського гідрометцентру, за півтори години в місті випало 19 мм опадів.

Там запевнили, що дощ не буде затяжним і "потопу не буде". Тим часом, очевидці в соцмережах повідомляють про затори на дорогах і бурхливі річки, що змивають усе на своєму шляху.

В одному з районів міста зливою "змило екскаватор". Машина зробила з'їзд з насипу, але коли пішов дощ, насип стало розмивати, в результаті чого вона перекинулася, повідомляють містяни у спільноті "Дошка ганьби Ялти".

Глава окупаційної адміністрації Ялти Яніна Павленко у своєму Facebook повідомила про перекличку глав районів і закликала зібратися на засідання оперативного штабу.

На вулиці Ломоносова в Ялті "змило" екскаваторВона стверджує, що підконтрольна Кремлю влада Ялти "тримає ситуацію під контролем", працюючи без вихідних. За її словами, впоратися зі стихією містянам допомагають тисячі військовослужбовців.

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...