Краще так, ніж на вогнищі крематорію: Чоловік, якого прийняли за мертвого, "ожив" під час похорону

Чоловіка доставили в лікарню, де він отримав необхідну допомогу і пішов на поправку.

В Індії в штаті Андхра-Прадеш чоловік, якого прийняли за мертвого, прийшов до тями під час підготовки до поховання. Про це пише Pledge, передають Патріоти України.

Невідомий прибув в село і раптово втратив свідомість. Після того, як він пролежав під деревом два дні, до нього приїхав глава села, оглянув тіло і зробив висновок: чоловік мертвий і його треба якомога швидше поховати, поки тіло не почало розкладатися.
Таку формальність, як виклик медиків, чиновник вважав зайвою. Місцеві жителі вже викопали могилу і готувалися здійснити поховальний обряд, коли «покійний» несподівано опритомнів і сів. Спочатку ця подія викликала переполох, проте незабаром люди оговталися від шоку і викликали лікарів. Чоловіка доставили в лікарню, де він отримав необхідну допомогу і пішов на поправку. Зараз подією зацікавилася місцева поліція.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...