Краще викинути, аніж знизити ціну: Продавці в Україні згноїли десятки ящиків полуниці (відео)

В Україні в одному із супермаркетів викинули десятки ящиків із зіпсованою полуницею. Ягода згнила, доки її намагалися продати. Відповідне відео опублікував одеський паблік у Telegram.

При цьому зазначається, що ролик було знято у Дніпрі. Ящики із полуницею виставили біля магазину. "Краще викинути, ніж знизити ціну. Дніпро. В Одесі полуницю вже можна купити по 50 гривень за кіло. Місцями є дешеве або трохи дорожче", – йдеться в описі ролика. Реакції читачів на такий факт – переважно гнівні.

При цьому, як пишуть мешканці Дніпра у локальній групі у Facebook, ціни на полуницю у місті впали. Ягоду на ринках можна купити не дорожче, ніж у тій самій Одесі.

"Покупувала на Озерці. Ціна коливалася від 40 до 70 грн. Я купила по 60", "На вечірньому ринку біля старого цирку по 40 грн/кг", – пишуть місцеві жителі.

Як повідомля

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...