"Краще забороніть собі хв*йд замовляти!": Батько українського школяра гнівно звернувся до влади

Батько 9-річного школяра, житель Києва, Олексій Давиденко звернувся до влади і закликав краще заборонити замовляти повій по телефону із залу Верховної Ради, ніж не дозволяти дітям користуватися гаджетами в школах. Так чоловік на Facebook-сторінці відреагував на пропозицію народного депутата Олексія Гончаренка заборонити користуватися телефонами в школах України, передають Патріоти України.

"Ви краще собі забороніть хв*йд замовляти з телефону прямо із залу ВРУ, в примітивні ігри грати на телефонах під час розгляду законів, листуватися з метою "рішалова", крадіжки в держави і наживи", – обурився Давиденко.

Син киянина навчається в одній з приватних столичних шкіл. За його словами, у навчальному закладі обмежене користування телефону до 16 годмн для всіх учасників освітнього процесу, проте під час уроків учні можуть використовувати шкільні планшети.

"Немає ніяких заборон в школі. Є просто єдині для всіх правила користування телефонами в школі і прозоре покарання за порушення. Головне. Не можна нікому.

Директор і першокласник – у рівних умовах. Без всяких законів і загальнонаціональних заборон наша школа практично повністю вирішила проблему користування мобільними телефонами в школі", – додав Давиденко. Тому чоловік запропонував повністю заборонити користуватися гаджетами народним депутатам у стінах Верховної Ради, а в разі трьох порушень – нехай здають мандат на стіл.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...