Зима вже близько, а господині щосили роблять заготовки на зиму. Однак, не всі знають, що певні варіанти консервації можуть бути не найкориснішими для здоров'я, передають Патріоти України.
Як розповів президент Асоціації дієтологів України Олег Швець, консервувати можна майже всі продукти, але велике значення має саме обраний метод. Негативний момент консервації не в самих продуктах, а в тому, яким чином їх консервують.
Дієтолог пояснив, що якщо в джемі, варення або компоті буде занадто багато цукру, тоді їх вживання матиме негативні наслідки для організму.
"За великим рахунком, така консервація робить з фруктів і ягід кондитерські вироби. Їх шкідливість загальновідома", - каже експерт, передає Обозреватель.
Аналогічна ситуація і з сіллю - овочеві соління сприяють підвищенню кров'яного тиску, збільшує ризик інфаркту та інсульту. Експерт нагадав, що існує багато інших способів заготовки овочів і фруктів на довгий час і, при цьому, вони зберігають майже 100% корисних речовин.
Колишній боксер, а нині депутат Держдуми Росії Ніколай Валуєв прокоментував інформацію, що компанія українського боксера Василя Ломаченка інвестувала гроші в ресторан російського бізнесмена Аркадія Новікова. Як повідомляє російське пропагандистське вид...
Емма Клочкова самостійно пропливла 25 метрів у басейні за рекордний час. Не обійшлося і без курйозів: перед запливом у дитинки пропав настрій, але тренер знайшов потрібні слова підтримки. 2-річна одеситка Емма Клочкова встановила рекорд України: самост...