Краще забудьте про це! Лікар назвав найнебезпечнішу консервацію для організму

Зима вже близько, а господині щосили роблять заготовки на зиму. Однак, не всі знають, що певні варіанти консервації можуть бути не найкориснішими для здоров'я, передають Патріоти України.

Як розповів президент Асоціації дієтологів України Олег Швець, консервувати можна майже всі продукти, але велике значення має саме обраний метод. Негативний момент консервації не в самих продуктах, а в тому, яким чином їх консервують.

Дієтолог пояснив, що якщо в джемі, варення або компоті буде занадто багато цукру, тоді їх вживання матиме негативні наслідки для організму.

"За великим рахунком, така консервація робить з фруктів і ягід кондитерські вироби. Їх шкідливість загальновідома", - каже експерт, передає Обозреватель.

Аналогічна ситуація і з сіллю - овочеві соління сприяють підвищенню кров'яного тиску, збільшує ризик інфаркту та інсульту. Експерт нагадав, що існує багато інших способів заготовки овочів і фруктів на довгий час і, при цьому, вони зберігають майже 100% корисних речовин.

З архіву ПУ. Чоловік на карантині вирішив вирощувати картоплю, але до такого врожаю він був не готовий (фото)

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:30

30-річний британець на ім'я Тім Аріс від нудьги на карантині почав вирощувати картоплю, моркву та інші овочі. Ось тільки до чого призведе ця затія, чоловік навіть не здогадувався, передають Патріоти України. . Копаючи город, агроном-любитель натрапив н...

Деякі вільні місця ще чекають "клієнтів": У Мелітополі показали моторошне "ковідне" кладовище (відео)

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 22:59

В Мелітополі, де невакцинованим особам заборонили проїзд у транспорті, ситуація з коронавірусом не покращується. На новому кладовищі для жертв COVID-19 виділили цілий квартал. Люди продовжують вмирати від коронавірусу, для них вже "завбачливо" вирили н...