Кращий матч "Динамо" у цьогорічній Лізі чемпіонів. Перебіг матчу з "Баварією" на НСК "Олімпійський"

Київське "Динамо" програло мюнхенській "Баварії" у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч у столиці України на стадіоні НСК "Олімпійський" завершилась із рахунком 1:2.

"Біло-сині" непогано розпочали гру і на рівних протистояли у дебюті фавориту групи, проте на 14-й хвилині пропустили необов'язковий гол. Роберт Левандовськи надкрасивим ударом у падінні через себе відправив м'яч у кут воріт Георгія Бущана, вдало підстерігши сферу у карному майданчику "Динамо".

Кияни цілком могли зрівняти рахунок після помилки Мануеля Нойєра, який не влучив по м'ячу ногою, але сфера лише вдарилася у стійку та вилетіла в поле.

Наприкінці першого тайму стався неоднозначний епізод. Люка Ернандес у своєму карному майданчику збив Віталія Буяльського, але судді навіть після перегляду повтору моменту пенальті не призначили.

І одразу гості забили другий м'яч. Кінгслі Коман зблизька розстріляв Бущана після класної комбінації у виконанні чемпіона Німеччини.

"Динамо" мало забивати свій перший гол у нинішній Лізі чемпіонів одразу ж після перерви. Але Микола Шапаренко, перебуваючи перед порожніми воротами під гострим кутом, вирішив робити передачу в центр і потрапив у Нойєра.

Але на 70-й хвилині "біло-сині" таки забили. Циганков вивів Дениса Гармаша віч-на-віч з Нойєром, і Денис пробив повз воротаря німців.

Підопічні Мірчі Луческу зробили спроби врятувати гру, створили кілька непоганих напівмоментів, але відігратися, на жаль, так і не змогли.

Ліга чемпіонів, група E, 5-й тур

"Динамо" - "Баварія" - 1:2
Голи: Левандовськи, 14; Коман, 42; Гармаш, 70.

"Динамо" з 1 очком в активі продовжує посідати останнє місце у групі. "Баварія" лідирує, набравши 15 балів. "Барселона" (6 очок) – друга, "Бенфіка" (4) – третя. Дві останні команди свій матч 5-го туру ще не зіграли.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...