Красунею назвати важко: Вчені показали жінку майбутнього

На зовнішність насамперед вплине пристрасть до гаджетів.

Програмісти з Університету Толедо спільно з американськими колегами спрогнозували, як будуть виглядати люди через 1000 років. Вони представили 3D-модель жінки, яку охрестили Мінді. Згідно з фантазією фахівців, у людини майбутнього буде безліч вад, передають Патріоти України із посиланням на tollfreeforwarding.

На зовнішність насамперед вплине пристрасть до гаджетів. Отже, найголовніша відмінність від сучасників – це крива спина і товсті м’язи шиї. Це пов’язано з сидячим способом життя і регулярною роботою за комп’ютером. У дівчини викривлена кисть правої руки внаслідок довгого контакту зі смартфоном і з тієї ж причини зігнутий лікоть.

Крім того, Мінді моргає не зовнішньою, а внутрішньою повікою, щоб захистити зір від постійного випромінювання. Вчені спрогнозували і те, що через 1000 років у людини істотно зменшиться об’єм головного мозку: через випромінювання, які виходять від смартфонів. А густе волосся стане лише спогадом.

Своєю моделлю автори проекту хочуть привернути увагу населення Землі до деформації, яка відбувається з їхніми тілами від надмірного захоплення гаджетами.

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...