Красуня позувала, наче справжня модель: Любитель природи зустрів рідкісну білку-альбіноса (фото, відео)

У Північній Кароліні побачили незвичну тварину – білу білку-альбіноса. Один з місцевих жителів зумів зробити декілька кадрів і виклав їх у Мережу. Білі білки дуже рідко зустрічаються в цій частині Північної Кароліни, однак одна громада в горах добре відома своїми легендарними білими білками. Про це йдеться у матеріалі Wral News, передають Патріоти України.

Тваринка поводилася невимушено і охоче позувала на камеру. Білка плигала по деревах, спускалася на землю і шукала щось цікаве для себе.

Про білих білок у Північній Кароліні вперше дізналися ще наприкінці 40-х років минулого століття. Незабаром білки почали розмножуватися, і маленькі білченята почали з’являтися повсюди. Потім у 1986 році постановою було створено громаду як заповідник для білих білок.

Приблизно 1000 білих білок живуть у Бреварді, але дуже рідко можна побачити одного альбіноса, де більшість білок сірі, що робить це фото особливим.

Згідно з прибережною та морською лабораторією Університету штату Флорида, існує два види білих білок: альбіноси та лейцисти. Біла білка, яка найчастіше зустрічається в Північній Америці, є ізольованою аномалією через мутацію звичайної східної сірої білки.

Ці білі білки мають блискучу білу шерсть, але все ще мають темні очі. У них також зазвичай є сіра пляма на голові та смуга на спині.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...