Красиво жити не заборониш: Індієць замовив собі захисну маску із золота вагою 2,5 кг

Маска коштувала індійцю 3 870 доларів. У ній є невеликі отвори, щоб можна було дихати.

Індієць Шанкар Кураде носить золоту маскуЖитель індійського штату Махарашта Шанкар Кураде замовив собі захисну маску із золота, яка важить майже 2,5 кілограми, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Чоловік розповів, що любить носити важкі золоті ланцюги і кільця, тому й вирішив зробити таке незвичайне замовлення. "Ідея зробити золоту маску спала мені на думку, коли я побачив людину в масці зі срібла. Оскільки я люблю золото і носити важкі золоті ланцюги і кільця, я вирішив, а чом би мені не носити золоту маску? Тоді я попросив місцевого ювеліра зробити мені маску із золота", – зазначив Кураде.

Маска коштувала індійцю 3 870 доларів. У ній є невеликі отвори, щоб можна було дихати. "Що стосується її ефективності, ми знаємо, що маски як такої недостатньо, ще необхідно підтримувати дистанцію. Тому, виходячи на вулицю в золотій масці, я також належним чином дотримуюся заходів соціального дистанціювання", – пояснив чоловік.

Він також розповів, що його вчинок привернув увагу місцевих жителів і преси. "Я став центром уваги, коли в золотій масці вийшов на вулицю. Хоча захоплення моєї сім'ї золотом широко відоме в цьому регіоні, золота маска – це абсолютно нова річ, тому людям і було цікаво", – зазначив Кураде.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...