Красиво жити не заборониш: Індієць замовив собі захисну маску із золота вагою 2,5 кг

Маска коштувала індійцю 3 870 доларів. У ній є невеликі отвори, щоб можна було дихати.

Індієць Шанкар Кураде носить золоту маскуЖитель індійського штату Махарашта Шанкар Кураде замовив собі захисну маску із золота, яка важить майже 2,5 кілограми, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Чоловік розповів, що любить носити важкі золоті ланцюги і кільця, тому й вирішив зробити таке незвичайне замовлення. "Ідея зробити золоту маску спала мені на думку, коли я побачив людину в масці зі срібла. Оскільки я люблю золото і носити важкі золоті ланцюги і кільця, я вирішив, а чом би мені не носити золоту маску? Тоді я попросив місцевого ювеліра зробити мені маску із золота", – зазначив Кураде.

Маска коштувала індійцю 3 870 доларів. У ній є невеликі отвори, щоб можна було дихати. "Що стосується її ефективності, ми знаємо, що маски як такої недостатньо, ще необхідно підтримувати дистанцію. Тому, виходячи на вулицю в золотій масці, я також належним чином дотримуюся заходів соціального дистанціювання", – пояснив чоловік.

Він також розповів, що його вчинок привернув увагу місцевих жителів і преси. "Я став центром уваги, коли в золотій масці вийшов на вулицю. Хоча захоплення моєї сім'ї золотом широко відоме в цьому регіоні, золота маска – це абсолютно нова річ, тому людям і було цікаво", – зазначив Кураде.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...