Креатив як відображення реалій "руского міра": Мережа в шоці від Вовка з нового "Ну, постривай!"

Зовнішність Вовка створювали нібито, вибираючи з 50 варіацій, серед яких 18 варіантів зачісок і чотири різних хвоста.

Новий мультсеріал не буде продовженням старого мультика. Персонажі в ньому стануть графічними. У мережу злили зображення Вовка для перезапуску мультсеріалу "Ну, постривай!", повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що зображення нового вигляду персонажа студія Союзмультфільм розіслала акторам, які беруть участь у кастингу на озвучку персонажа. Після цього малюнок потрапив в інтернет. Зовнішність Вовка створювали нібито, вибираючи з 50 варіацій, серед яких 18 варіантів зачісок і чотири різних хвоста.
У Союзмультфільмі зазначили, що образ не є остаточним. Новий мультсеріал не є прямим продовженням старої версії, тому творці перезапуску шукають сучасний графічний стиль.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...