"Креативна" реакція: Клієнтка "Нової пошти" на прохання надіти маску натягнула на голову труси (відео)

Компанія "Нова пошта" вже прокоментувала інцидент, в якому визнала, що показане на відео дійсно відбулося в одному з відділень.

В одному з Київських відділень "Нової пошти" співробітники попросили відвідувачку дотримуватися карантинних обмежень і надіти маску. У відповідь на це жінка зняла труси і натягнула їх собі на голову. Про це повідомляє телеканал "Магнолія ТБ", відповідне відео оприлюднено на їх сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Жінка прийшла в відділення "Нової пошти" без засобів індивідуального захисту, на що отримала зауваження від співробітниці. Проігнорувавши прохання надіти маску, вона винахідливо зняла штани, потім нижню білизну і одягла її на голову.

Як зазначається, компанія "Нова пошта" вже прокоментувала інцидент, в якому визнала, що показане на відео дійсно відбулося в одному з відділень. Там додали, що не засуджують поведінку клієнтки, але виступили проти несанкціонованого витоку інформації. В результаті, компанія провела внутрішню перевірку і знайшла співробітника, який записав інцидент з монітора на мобільний телефон і виклав запис в соцмережу. Зараз розглядається питання про звільнення цього співробітника.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...